Enviaments en màxim 7 dies

Textos Legals i Política de Privacitat

Informació general de la seu electrònica o lloc web Botigaperlallibertat.cat

Botigaperlallibertat.cat (https://www.botigaperlallibertat.cat) és un domini de Sergi Galceran Marin amb DNI 6980149G , tel. 622 174 041 i adreça hola@empirik.in. Mitjançant el domini Botigaperlallibertat.cat, l’empresa gestiona el seu portal web, sense perjudici que puntualment o de manera permanent hi pugui haver altres adreces electròniques que també permetin accedir als continguts i serveis prestats mitjançant el lloc web Botigaperlallibertat.cat.

 

Accés dels usuaris

L’accés i/o ús dels portals de Botigaperlallibertat atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació de les condicions d’accés i ús que consten en aquest avís legal, així com la política de privacitat i dades personals. Les citades condicions seran d’aplicació independentment de les condicions generals de contractació i de comerç electrònic que resultin d’aplicació en les funcionalitats que ofereix el portal. L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada al portal Botigaperlallibertat.cat sota criteris de bona fe.

L’accés inicial al portal és gratuït.

En cas que per utilitzar determinades funcions o serveis sigui necessari que l’usuari es registri, aquest registre s’efectuarà mitjançant formularis de dades i amb subjecció a les prevencions de la legislació de protecció de dades personals que es descriuen en aquest avís legal.

Per utilitzar el portal els menors d’edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

 

Protecció dels drets de propietat intel·lectual i industrial

Són titularitat de Botigaperlallibertat els drets de propietat intel·lectual i industrial del portal Botigaperlallibertat.cat, que inclou els continguts i elements gràfics, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i altres elements que formen part del lloc web.

Sempre que se citi informació de Botigaperlallibertat.cat a altres pàgines web hi haurà d’haver com a mínim, un enllaç cap a la portada de https://www.botigaperlallibertat.cat, tot i que hi podrà haver altres enllaços cap a https://www.botigaperlallibertat.cat.

Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquest avís legal no suposa cap cessió de drets a favor de l’usuari en relació a cap dels elements integrants de la web o dels seus continguts.

No s’autoritza en cap cas:

La presentació d’una pàgina del portal Botigaperlallibertat.cat o qualsevol contingut d’aquesta pàgina en una finestra que no pertany a Botigaperlallibertat.cat per mitjà de qualsevol tècnica o procediment incloent-hi framing, inline linking, etc.

Una extracció d’elements del lloc web que causi perjudici a Botigaperlallibertat.cat conforme a les disposicions vigents.

L’ús comercial dels continguts del lloc web Botigaperlallibertat.cat.

L’ús de marques o signes distintius, logotips, combinacions de colors, estructura, disseny i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa, propietat de Botigaperlallibertat, sense el coneixement i l’autorització corresponent de l’empresa.

L’ús de continguts en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic.

Difondre continguts o propaganda de caràcter racista o xenòfob, pornogràfic, il·legal o que atempti contra els drets humans.

Provocar danys en els sistemes físics i lògics de Botigaperlallibertat, dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys anteriorment esmentats.

Intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

L’usuari podrà visualitzar els continguts d’aquest portal, copiar-los, imprimir-los en el seu ordinador o qualsevol altre suport només per al seu ús personal i privat.

 

Protecció de dades de caràcter personal

I – Dades recollides a través de formularis

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99, del 13 de desembre de 1999, sobre Protecció de dades de caràcter personal, BOTIGAPERLALLIBERTAT i el seu lloc web https://www.botigaperlallibertat.cat compleixen la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors/es i els manté en la més estricta confidencialitat. En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari/a accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de BOTIGAPERLALLIBERTAT, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats. Els clients/es i/o usuaris/es de https://www.botigaperlallibertat.cat poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals tractades per Botigaperlallibertat, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, comunicant-ho per correu electrònic a info@Botigaperlallibertat.cat, o a l’adreça de Botigaperlallibertat que consta al principi d’aquest avís legal.

II – Dades de navegació

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. En aquesta categoria de dades hi ha l’adreça IP o nom de domini de l’ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l’adreça URL del recurs demanat, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

Aquesta informació no s’associa a persones usuàries concretes i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del lloc web Botigaperlallibertat.cat.

 

Política de galetes

Les galetes, o ‘cookies’, constitueixen una eina utilitzada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació relativa als usuaris. Són petits arxius de text que les pàgines web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari, ja sigui un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta. Aquesta informació permet recuperar informació com per exemple el seu usuari registrat, si en disposa, dades de connexió a les xarxes socials o dades de preferències de navegació. Aquestes dades són emmagatzemades per a ser recordades quan l’usuari visita de nou la pàgina.

Galetes utilizades en aquesta web

Seguint les directrius de la Agencia Española de Protección de Datos procedim a detallar l’ús de les galetes que fa aquesta web, amb la finalitat d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Aquesta web utlitiza les següents galetes pròpies:

  • Galetes de sessió, per tal de garantir que els usuaris que escriguin comentaris a la web siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat l’spam.

Aquesta web utlitiza les següents galetes de tercers:

  • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de ser comunicart directament a Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per tal que vostè pugui clicar sobre botons del tipus M’agradaComparteix.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment prodrà exercir el seu dret de desactivar o eliminar les galetes d’aquesta web. Aquestes accions es realitzen de diferent manera en funció del navegador web que estigui utilitzant. Notes adicionals

  • Ni aquesta web ni els seus representatns legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privadesa que puguin tenir els tercers citats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i, des d’aquests navegadors ha d’efectuar el seu dret a eliminar o desactivar l’ús de le galetes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels navegadors mencionats.
  • En alguns casos, és necessari instal·lar galetes per tal que el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar les galetes.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, excepte en els casos que sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a tal efecte. Segons Google, aquest no desa la seva direcció IP. Google Inc. és una empresa adherida a l’acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord a la normativa europea. Pot consultar informació més detallada al respecte en aquest enllaç. Si desitja informació sobre l’ús que Google fa de les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.
  • Per qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en contactar amb nosaltres.

 

Responsabilitat sobre contingut i ús

Botigaperlallibertat es reserva el dret de modificar els continguts de la web i d’eliminar-los, així com també de limitar o impedir l’accés a la web, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

Botigaperlallibertat.cat no es fa responsable de la informació o els continguts pengin els usuaris de Botigaperlallibertat.cat, que restarà sota la seva pròpia responsabilitat.

Botigaperlallibertat.cat no és responsable de la informació  o els continguts que es poden obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta empresa.

Botigaperlallibertat no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.

Botigaperlallibertat no pot garantir que el portal i el servidor estiguin lliures de virus, per la qual cosa no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d’índole tècnica.

Botigaperlallibertat CB perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda dels seus llocs web i exercirà totes les accions civils i penals que li puguin correspondre per dret.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

 

Dret d’exclusió

Sergi Galceran Marin es reserva el dret de denegar o retirar l’accés als seus llocs web i/o els serveis oferts sense necessitat d’avís previ, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals.

 

Registre d’usuari i subscripcions

El registre com a usuari a través d’aquest portal serà voluntari i suposarà l’acceptació de les condicions que en cada cas s’estableixin i que l’usuari haurà d’acceptar expressament. També implicarà l’acceptació per rebre informació comercial de productes i serveis de Botigaperlallibertat. El fet de donar-se d’alta en aquests serveis comporta l’autorització a Botigaperlallibertat per a aquest tipus de comunicacions. L’usuari podrà revocar aquesta autorització amb una comunicació per escrit en la forma que Botigaperlallibertatindicarà en cada cas.

 

Modificació de les presents condicions i durada

Botigaperlallibertat podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades i seran degudament publicades com apareixen aquí. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.