Desitjo de tot cor que no hagis de passar cap mes aniversari privat de llibertat.

Escrita per a Oriol Junqueras

Felicitats Oriol,
Estic seguint el vostre judici (i judici a la democràcia) amb molt interès, ja que com molts catalans, sento que també m’estan jutjant a mi. Em poso malalta quan veig les injustícies que el Marchena dels collo….. comet quan, entre d’altres coses, impedeix que els vostres advocats (que són tots uns cracs) mostrin imatges que demostrin la inconsistència de les acusacions.

Si jo des de la comoditat de casa meva em poso histèrica, no em vull imaginar com us sentiu vosaltres des d’allà mateix, ha de ser terrible escoltar els guàrdia civils, policies nacionals, secretaria judicial, etc… explicant pel·lícules que ni el Tarantino en la seva època més salvatge seria capaç d’imaginar… 😛

Be Oriol, malauradament no et conec, però he escoltat les teves paraules infinitat de vegades i crec que ets el polític més coherent que he escoltat. Jo que ara tinc 37 anys des que vaig votar per primera vegada sempre he votat a ERC, excepte quant us vareu presentar amb JuntsXsi que vaig votar la CUP :p, em vaig penedir quan vaig veure la gran feina que vàreu fer amb JuntsXsi, però no he confiat mai amb el que considero la “dreta catalana” encara que crec que també hi ha de ser i la necessitem i molt, per construir la república catalana.

Crec fermament que un líder polític com tu serà el que farà possible que aconseguim el somni de la República catalana. Desitjo que aquests captors autoritaris i dictatorials us alliberin ben aviat i puguis parlar ben alt i ben fort per seguir il·lustrant a la gent que t’escolti.

Tant tu com tots els presos i preses polítics/ques sou uns autèntics herois i el poble català no us podrà agrair mai prou tot el que heu fet i esteu fent per nosaltres.

MOLTA FORÇA I MOLTES GRÀCIES!

Escrita per Elisabet Fuentes Borreguero el dia
Compartir

Productes recomenats