Samarreta Força, Equilibri, Valor, Seny i Llibertat

12,00

Samarreta Força, Equilibri, Valor, Seny i Llibertat

12,00

Esborrar
SKU: N/A Categories: ,
Compartir

Descripció

Samarreta feta pels Castellers de Sant Cugat, colla la qual en forma part el pres polític Raül Romeva. El seu disseny fa referència als valors castellers “Força, equilibri, valor i seny” alhora que reivindica la llibertat de tots els presos i preses polítics, en especial la del seu company empresonat.

Botiga per la Llibertat és una botiga online que col·labora amb les diverses Caixes de Resistència i entitats que agrupen familiars dels presos polítics i exiliats. La Botiga només es queda el marge de producció i entrega tot el benefici net restant a les esmentades entitats.

El nostre compromís amb la transparència ens obliga a fer-ne públiques les dades, a fi que els nostres clients sàpiguen, en tot moment, a que es destinen cada un dels € que rebem.

Per cada samarreta de 12€, la botiga es queda 4’5€ en concepte de marge de producció per a fer front als diversos costos de fabricació, manipulació, servei de venda i transport; i destina 5’47€ a entitats socials. El marge restant, de 2,08€ correspon al cost del IVA.

Informació addicional

Talla

XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL