Samarreta Adri et volem a casa

12,00

Esborrar
SKU: N/A Categoria:
Compartir

Descripció

Samarreta del grup de suport #AdriEtVolemACasa. Els podeu seguir a través del seu Tuiter @EtVolemACasa i/o a través de la seva pàgina web surtalcarrer.cat. A Esplugues des del 10 d’abril falta un veí, un company, un amic… mostrem la nostra solidaritat per tal que l’Adri torni a casa!”

Botiga per la Llibertat és una botiga online que col·labora amb les diverses Caixes de Resistència i entitats que agrupen familiars dels presos polítics i exiliats. La Botiga només es queda el marge de producció i entrega tot el benefici net restant a les esmentades entitats.

El nostre compromís amb la transparència ens obliga a fer-ne públiques les dades, a fi que els nostres clients sàpiguen, en tot moment, a que es destinen cada un dels € que rebem.

Per cada samarreta de 12€, la botiga es queda 4’5€ en concepte de marge de producció per a fer front als diversos costos de fabricació, manipulació, servei de venda i transport; i destina 5’47€ a entitats socials. El marge restant, de 2,08€ correspon al cost del IVA.

Informació addicional

Talla

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL