Mini Urna del Refèrendum

5,95

Mini Urna del Refèrendum

5,95

Categories: ,
Compartir

Descripció

Regala una rèplica en miniatura de les urnes del referèndum de Catalunya del passat dia 1 d’Octubre. Es tracta d’una còpia reduïda de l’urna original (8x8cm), que contribuirà a mantenir fresca la memòria de la històrica votació de l’1 d’Octubre pel dret a l’autodeterminació de Catalunya.

Botiga per la Llibertat és una botiga online que col·labora amb les diverses Caixes de Resistència i entitats que agrupen familiars dels presos polítics i exiliats. La Botiga només es queda el marge de producció i entrega tot el benefici net restant a les esmentades entitats.

El nostre compromís amb la transparència ens obliga a fer-ne públiques les dades, a fi que els nostres clients sàpiguen, en tot moment, a que es destinen cada un dels € que rebem.

Per cada samarreta de 12€, la botiga es queda 4’5€ en concepte de marge de producció per a fer front als diversos costos de fabricació, manipulació, servei de venda i transport; i destina 5’47€ a entitats socials. El marge restant, de 2,08€ correspon al cost del IVA.