Clauer Llaç Groc

2,95

Clauer Llaç Groc

2,95

Categoria:
Compartir

Descripció

El Clauer Llaç Groc es tracta d’una nova proposta per seguir mostrant-nos solidaris amb els exiliats i presos polítics catalans. Es un clauer metàl·lic amb forma de Llaç Groc per fer-nos visibles i mantenir la iniciativa pacífica que demana l’alliberament de tots els presos polítics i exiliats catalans i a més a més, donar suport a les seves famílies i amistats.

Botiga per la Llibertat és una botiga online que col·labora amb les diverses Caixes de Resistència i entitats que agrupen familiars dels presos polítics i exiliats. La Botiga només es queda el marge de producció i entrega tot el benefici net restant a les esmentades entitats.

El nostre compromís amb la transparència ens obliga a fer-ne públiques les dades, a fi que els nostres clients sàpiguen, en tot moment, a que es destinen cada un dels € que rebem.

Per cada samarreta de 12€, la botiga es queda 4’5€ en concepte de marge de producció per a fer front als diversos costos de fabricació, manipulació, servei de venda i transport; i destina 5’47€ a entitats socials. El marge restant, de 2,08€ correspon al cost del IVA.